peace-hand w-hand technology instagram images analytics management search linkedin facebook arrow-right engagement communication field development multimedia arrow-up conversation phone location email vab logo-partena logo-bosch logo-johnson logo-fonifix logo-lyreco logo-leisure-pools logo-huawei logo-kbc logo-nationale-loterij logo-nescafe logo-dd logo-michelin logo-proximus logo-ing

Our Services

Communication

Wat heb je aan een epic event als je je gasten er niet over kunt vertellen? Daar kunnen wij je bij helpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitgebreide mailingcampagne met teasers, registratie- en bevestigingsmails en gepersonaliseerde dankboodschappen? Of een toffe eventwebsite of applicatie waar je gasten al eens op ontdekking kunnen gaan naar wat je hen te bieden hebt?

Je hoeft niet verder te zoeken. NewFusion kan voor al je communicatiebehoeften zorgen met innovatieve technologische tools en een prachtig grafisch design.

Mailing Campagne: een reeks van commerciële boodschappen om een persoon op de hoogte te brengen van een bepaald event

Management

Je gasten warm maken voor je event is één zaak, maar ervoor zorgen dat ze het ter plekke ook naar hun zin hebben is nog iets anders. Geen probleem, we zorgen ervoor dat alles vlotjes verloopt op de grote dag.

Wij zijn je centrale contactpersoon voor alle technologische zaken, we zorgen voor de hospitality en de check-in, en garanderen dat je gasten weer naar huis gaan met een brede glimlach op hun gezicht.

Planning: het proces van vooruitdenken en het organiseren van de nodige activiteiten om een bepaald doel te bereiken, aan de hand van een vooraf bepaald plan.

Engagement

Het geheim van een succesvol event? Je gasten het gevoel geven dat ze deel uitmaken van iets speciaals. Dat is precies ook de reden waarom we altijd een stap verder durven gaan om ervoor te zorgen dat alles goed zit. Een paar voorbeelden? Je kan je gasten enkele atypische registratievragen stellen en ze dan matchen met andere aanwezigen met dezelfde smaak in films of eten. De ideale ijsbreker. Of wat dacht je van een toffe fotoactiviteit met een green screen om iedereen meteen in een goeie stemming te krijgen?

We zouden erover kunnen blijven babbelen. Mogelijkheden genoeg: gamification, lead retrieval en community building. Maar vraag er ons gerust eens rechtstreeks naar. We vertellen je er met plezier meer over.

Sociale activatie: hier spreken we over wanneer fans en volgers van je merk rechtstreeks participeren in de activiteiten die je organiseert (denk maar aan wedstrijden, kortingsbonnen, het delen van foto’s en ervaringen enz)

On-site tech services

Terwijl je gasten zich vermaken op je event, moet alles op de achtergrond vlotjes verlopen. Maar maak je absoluut geen zorgen over dingen als hardware en tech issues. Laat dat maar aan ons over.

Wij zorgen voor de nodige tech support, en verzekeren dat alles loopt zoals het hoort en je gasten een geweldige tijd hebben.

Connectivity: ervoor zorgen dat je gasten verbonden blijven met elkaar en je merk

Analytics

Hoe weet je nu wanneer je event een succes was? Simpel, door de juiste data te verzamelen. En da’s nu toevallig ook net een van onze specialiteiten!

We houden voor je bij hoeveel mensen er op je event waren, wat ze leuk vonden en waarom, en wat die cijfers kunnen betekenen voor de toekomst van je merk.

Sales: we houden een overzicht van de cijfers die belangrijk kunnen zijn om je sales een boost te geven