peace-hand w-hand technology instagram images analytics management search linkedin facebook arrow-right engagement communication field development multimedia arrow-up conversation phone location email vab logo-partena logo-bosch logo-johnson logo-fonifix logo-lyreco logo-leisure-pools logo-huawei logo-kbc logo-nationale-loterij logo-nescafe logo-dd logo-michelin logo-proximus logo-ing

Our Services

Technology

Bij NewFusion begrijpen we dat elk merk anders is en dus ook telkens een unieke aanpak vereist om eruit te springen. Daarom zorgen we niet alleen voor een volledige marketingstrategie, maar ook voor de nodige state-of-the art tools die je merk pas echt in de kijker zetten.

Digitale schermen, touchscreens, augmented reality, audience measurement of andere technologische hoogstandjes. Wat je ook zoekt, wij kunnen ervoor zorgen!

Virtual Reality: een omgeving die met computers of via het internet wordt gegenereerd en via een speciale VR-bril (of headset) te bekijken is. De gebruiker ziet en hoort een levensechte ervaring die vaak interactief is. Je kan de omgeving verkennen en manipuleren.

Development

Bij NewFusion gaan we altijd voor het beste en niets minder. En als zelfs dat nog niet goed genoeg blijkt te zijn, maken we zelf wel iets beters. Het draait bij ons niet om de technologie op zich, maar we zien het eerder als een manier om jouw merk en verhaal eruit te laten springen.
Ons technisch team heeft buitengewoon veel kennis en expertise van web development, applications, games, mobile, databases…

Ben je klaar om je bedrijf naar het volgende niveau te brengen? Wij in ieder geval wel!

Platform: elke hardware of software die gebruikt wordt om een applicatie of service te hosten

Multimedia

Naast webontwikkelaars en technici, heeft NewFusion ook een ongelooflijk in-house team van creatieve breinen met de gave om buitengewone dingen te creëren. Ze zorgen ervoor dat verbeelding tot leven komt in een knappe 3D-animatie, high-tech video’s en andere multimediaoplossingen.

Klaar om verbaasd te worden?

Graphic design: het proces om een visuele communicatie campagne op te zetten, door middel van typografie, fotografie en illustraties.