peace-hand w-hand technology instagram images analytics management search linkedin facebook arrow-right engagement communication field development multimedia arrow-up conversation phone location email vab logo-partena logo-bosch logo-johnson logo-fonifix logo-lyreco logo-leisure-pools logo-huawei logo-kbc logo-nationale-loterij logo-nescafe logo-dd logo-michelin logo-proximus logo-ing

Case 11

Huawei

Mate S Launch Event 2016

Wat

Klant: Huawei

Huawei lanceerde in Berlijn een nieuwe reeks producten (HuaweiMateS – HuaweiWatch – HuaweiG8) en wij zorgden ervoor dat het een memorabel event werd.

Uitvoering

We bouwden een experience zone, met interactieve schermen (we ontwikkelden een easy swipe-applicatie waarmee bezoekers de unieke eigenschappen van de nieuwe Mate S smartphone konden proberen), led-muren (met een interactieve Kinect-applicatie), en transparante displays (we maakten een videoanimatie om de mogelijkheden van de nieuwe Smartwatch te tonen). En dat is nog niet alles.

Om de professionele cameramodus van de nieuwe Huawei Mate S in de kijker te zetten ontwierpen we een toffe stand met een green screen. Via een interactieve applicatie op tablet konden bezoekers een foto laten nemen voor het green screen en een achtergrond kiezen. Elke achtergrond vereiste een andere instelling voor het licht en een aangepaste ISO-waarde, iets wat elke Mate S makkelijk zelf ook kan. Nadat de foto genomen was, verwisselde onze software het green screen met de gekozen achtergrond en zette er een Huawei overlay over.

Dacht je dat dat alles was? Nope! Bezoekers konden ook onze Treadmill Experience eens proberen. Om de nieuwe Smartwatch van Huawei te tonen maakten we een interactieve led-muur met een filmpje van verschillende plekken, overall ter wereld. Elke scene was gesynct met de snelheid van de loopband die we speciaal voor de gelegenheid hadden ontworpen. Een hostess deed daarbij met elke scene telkens een andere choreografie.

Daarnaast zorgden we ook voor eventondersteuning, account- en salesondersteuning en het grafisch en multimedia design.

Resultaat

Huawei was erg tevreden om te zien op welke innovatieve en memorabele manier hun nieuwe producten in de kijker werden gezet.