peace-hand w-hand technology instagram images analytics management search linkedin facebook arrow-right engagement communication field development multimedia arrow-up conversation phone location email vab logo-partena logo-bosch logo-johnson logo-fonifix logo-lyreco logo-leisure-pools logo-huawei logo-kbc logo-nationale-loterij logo-nescafe logo-dd logo-michelin logo-proximus logo-ing

Case 10

I Am Dimension Data

Dimension Data 2016

Wat

Klant: Dimension Data

Dimension Data is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf dat zich specialiseert in informatietechnologie. Elk jaar organiseren ze een groot event voor al hun werknemers en beste klanten. En aangezien ze een van ‘s werelds grootste IT-bedrijven zijn, waren ze op zoek naar een unieke technologische oplossing om hun klanten vlot te registreren bij het binnenkomen en hun een makkelijke geautomatiseerde manier te geven om hun zitplaats te vinden. Die uitdaging gingen we graag aan.

Uitvoering

Voor het tweede jaar op rij zorgden we voor de volledige productie van dit B2B-event alsook een compleet en innovatief communicatiepakket: uitnodigingsmailings, een save-the-date en een uniek check-in systeem dat werkte met een mobile applicatie die we ontwierpen waarmee je een persoonlijke QR-code kon scannen. Daarnaast ontwierpen we ook een coole app waarmee je meteen kon zien waar je moest gaan zitten. De gasten konden zelf kiezen waar en met wie ze graag wilden samenzitten, en konden meteen ook hun voedselvoorkeuren doorgeven zodat alles netjes geregeld was wanneer ze gingen zitten. Een kwartier voordat het tijd was om te gaan zitten stuurden we een geautomatiseerde sms uit naar iedereen met de nodige informatie waar hun stoel was.

Resultaat

Alle gasten van I Am Dimension Data beleefden een geweldige avond en gingen met een big smile weer naar huis.