peace-hand w-hand technology instagram images analytics management search linkedin facebook arrow-right engagement communication field development multimedia arrow-up conversation phone location email vab logo-partena logo-bosch logo-johnson logo-fonifix logo-lyreco logo-leisure-pools logo-huawei logo-kbc logo-nationale-loterij logo-nescafe logo-dd logo-michelin logo-proximus logo-ing

Case 09

Buhler

Service Workshop 2016

Wat

Klant: Buhler

Buhler is een B2B-bedrijf met klanten overal ter wereld. Ze waren op zoek naar een leuke manier om iedereen samen te brengen voor een klantenevent en ze enthousiast te maken om naar België te reizen. Die uitdaging gingen we met plezier aan en we stelden hen een innovatieve aanpak voor: The Customer Service Workshop.

Uitvoering

We stonden in voor de volledige productie van het event en zorgden voor fantastisch eten, een spectaculaire show en vooral interessante business opportuniteiten. We ontwierpen een (mobile friendly) registratiewebsite, stuurden gepersonaliseerde e-mails uit om de aanwezigheid te bevestigen, een save-the-date en herinneringsmails en namen de ticketing en check-in voor onze rekening. Daarnaast zorgden we voor de volledige aankleding van de eventhal, maakten een template voor de presentatieslides en waren verantwoordelijk voor de volledige technologische productie (lichten, geluid, video enz).

Tijdens het event nam onze fotograaf foto’s van iedereen die we dan konden uploaden in een fotogallerij die alle aanwezigen konden bekijken en delen via LinkedIn en facebook.

Resultaat

Buhler was in de wolken met de manier waarop ze hun klanten konden samenbrengen en ontmoeten tijdens een geslaagd event waar iedereen het heel erg naar zijn zin had.