peace-hand w-hand technology instagram images analytics management search linkedin facebook arrow-right engagement communication field development multimedia arrow-up conversation phone location email vab logo-partena logo-bosch logo-johnson logo-fonifix logo-lyreco logo-leisure-pools logo-huawei logo-kbc logo-nationale-loterij logo-nescafe logo-dd logo-michelin logo-proximus logo-ing

Case 08

Proximus

Best Festival Friends 2016

Wat

Klant: Proximus
Partner: Tailor Made

De grootste festivalstand van Vlaanderen bouwen voor Proximus, met een memorabele bezoekerservaring.

Uitvoering

We ontwierpen een tof interactief spel waarbij een festivalganger moest plaatsnemen in een mechanische stoel. Zijn of haar vrienden moesten dan een paar vragen beantwoorden over de persoon in de stoel. Hadden ze het juist? Dan kregen ze een geschenkvoucher. Hadden ze het mis? Dan werd de persoon in de stoel getrakteerd op een verfrissende ‘straf’: gedropt worden in een zwembad, in het gezicht gespoten worden door waternevel of een grote emmer water over het hoofd krijgen. Gelukkig is het Belgische festivalseizoen meestal lekker warm, dus elke ‘straf’ was meteen ook een welkome verfrissing die met de glimlach werd gedeeld via sociale media.

We filmden alles met twee slow motion-camera’s zodat we de beelden achteraf konden samenvoegen tot één filmpje dat de festivalgangers konden sharen op een online platform, dankzij een touchscreenapplicatie die we ontwikkeld hadden.

We zorgden daarnaast voor alle coördinatie, de op maat gemaakte elektronica, een app om de stoel, de lichten enz. te bedienen, en een platform met een touchscreen om het opgenomen filmpje te bekijken. We ontwierpen ook een kassasysteem voor de shop en zorgden voor een wifi-portaal.

Resultaat

De festivalgangers die op de stand langskwamen vonden het spel met de stoel geweldig. Bovendien kreeg het merk Proximus daardoor een behoorlijke boost.