peace-hand w-hand technology instagram images analytics management search linkedin facebook arrow-right engagement communication field development multimedia arrow-up conversation phone location email vab logo-partena logo-bosch logo-johnson logo-fonifix logo-lyreco logo-leisure-pools logo-huawei logo-kbc logo-nationale-loterij logo-nescafe logo-dd logo-michelin logo-proximus logo-ing

Case 06

Mobile Locker

Event 2016

Wat

Klant: De Nationale Loterij

We hebben gezorgd voor alles, van a tot z: zowel het ontwikkelen van een complete marketingstrategie en visuele huisstijl voor de startup Mobile Locker, als het ontwerpen en bouwen van een innovatief IOT-lockersysteem

Uitvoering

We hebben voor Mobile Locker een complete merkidentiteit ontwikkeld (logo, visitekaartjes etc). Daarna bouwden we een online cloud management platform dat klanten en beheerders in staat stelt om hun lockers te bedienen vanop afstand.

We hebben gezorgd voor alle hardware en de lockers zelf, bouwden een elektronische master controller die alle hardware met elkaar verbindt, bedachten een geldsysteem dat biljetten en munten kan onderscheiden, en creëerden de software om het touchscreen te bedienen.

Resultaat

We hebben met veel trots een innovatief systeem ontwikkeld met lockers die mensen kunnen huren. Betalen kan met cash of kredietkaart. In ruil ontvang je geen sleutel maar een handige QR-code of een RFID-kaart.